اگر بخواهیم در ابتدای مطلب تعریفی در ارتباط با Dns ابری ارائه دهیم، باید ابتدا به سؤال DNS server چیست؟ پاسخ دهیم، در واقع می‌توان گفت سرور dns یک دفترچه تلفن برای شبکه می‌باشد، یعنی با کمک، Dns نام یک دامنه به آدرس IP سرور ترجمه می‌شود،  و افراد به سایت دسترسی پیدا میکنند؛ و اما منظور از Dns ابری، نوعی سرویس جهانی برای نامگذاری دامنه به روش انعطاف‌پذیر و با کارایی بسیار بسیار بالا است.

dns ابری چگونه کار می‌کند؟


 همانطور که درقسمت پاسخ به سوالdns چیست؟ ذکر کردیم، dns مسئول ترجمه نام دامنه IP آدرس است، و روش کار آن به این شکل است؛ که کلاینت می‌توانند منابع اینترنتی درخواستی load کند، و آنرا درخواست‌ها را برای دامنه خاص و آدرس آی پی ترجمه کند، لازم به ذکراست؛ نحوه عملکرد DNS ابری در مکان‌های عمومی و خصوصی متفاوت است.

ویژگی‌های Dns

dns

ویژگی اول: نیم سرور any cast

این نیم سرور‌ها می‌توانند به کوئری‌های DNS پاسخ بدهند، لازم به ذکر است که گوگل یک شبکه جهانی است که از نیم سرور‌ها برای ارائه نتایج سریع کاربران برای کوئری استفاده می‌کند.

ویژگی دوم:مقیاس‌بندی

Dns ابری می‌تواند چند زون و رکورد دی ان اس را برای رسیدگی به حجم درخواست‌های زیاد مقیاس‌بندی کند؛ حتی اگر رکورد‌های متعددی ایجاد شده باشد.

ویژگی سوم: مدیریت زون و پروژه  

به طور کلی می‌توان گفت امکان مدیریت زون و پروژه به شما کمک می‌کند، که کد‌های dns اضافه را حذف و یا ویرایش کنید و همچنین بر انتشار، به عنوان یک نیم سرور نظارت خود را انجام بدهید.

مزایای dns ابری

cloud-dns

مزیت اول: پایداری بیشتر


به طور کلی کسانی که dns ابری را ارائه می‌دهند؛ شبکه‌های کاملاً اضافی و متنوع را از نظر جغرافیایی، می‌شناسند و دارای آن هستند که باعث می‌شود قابلیت اطمینان و تحمل خطا را فراهم کنند.


مزیت دوم: امنیت بالاتر


همان‌طور که می‌دانید؛ dns سرویس اینترنتی است، به همین جهت شرکت باید، امنیت این سرور را کنترل کند، اما dnsابریT سرور‌های dns اضافی خود را به طور مداوم، پچ، اسکن، نظارت و ایمنسازی می‌کنند.


حذف dns DDOS


انعطاف‌پذیری در مقابل حملات dns دیداس، زمانی که افراد از یک دی ان اس ابری استفاده می‌کنند، بیشتر می‌شود، به دلیل این که، ارائه‌دهندگان دی‌ان‌اس ابری دارای لینک‌هایی با پهنای باند و بلندتر متنوع است ودارای توانایی افزایش خودکار انواع منابع بر اساس حجم تراکنش‌های وارده هستند.


مزیت سوم: پشتیبانی ازDNSSEC


‏ DNSSEC یک روش رمزنگاری برای احراز هویت رکورد‌های دی‌ان‌اس است؛ که باعث محافظت در در مقابل بسیاری از مشکلات می‌شود؛ به همین خاطر ارائه‌دهندگان دی‌ان‌اس ابری به صورت خودکار پشتیبانی از این روش رمز‌گذاری را فعال می‌کنند؛ که می‌تواند برای یک سایت بسیار مفید باشد.

خطای dns


بعضی از مواقع ممکن است؛ خطای dns اتفاق بیفتد و به قطع اتصال سرور dns مربوط باشد که سرور dns موقتاً از دسترس خارج می‌شود؛ در ادامه راه حل‌هایی را برای رفع مشکل خطای، dns ذکر می‌کنیم.

راهکار اول: تغییر مرورگر
راهکار دوم: ریستارت کردن دستگاه( کامپیوتر، لپ تاپ و… )
راهکار سوم :خاموش کردن فایروال
راهکار چهارم: خاموش و روشن کردن اتصال در ویندوز
راهکار پنجم: خاموش و روشن کردن مودم اتصال به اینترنت

dns

تغییر dns


برخی از مواقع اتفاق می‌افتد که dns منجر می‌شود؛ که سرعت اینترنت شما کاهش پیدا کند در این گونه موارد شما باید به تغییر dns کامپیوتر بپردازید؛ برای این کار باید در نوار وظیفهTask Bar کلیک کرده و با انتخاب گزینهOpen Network and Sharing Center، بر روی قسمت Change adapter settingsکلیک کنید، پس از انجام این مراحل تمام کانکشن‌های روی سیستم شما به نمایش در خواهد آمد.

برای طراحی سایت نیاز به کمک دارید؟

سلام خوش آمدید!
برای ارائه خدمات بهتر در زمینه طراحی سایت و سئو مشاوران ما در واتس اپ در خدمت شما هستند.

منو